wanneer koken een feest is

koken met respect voor het ingredient

CLUB COLETTE

Don’t Settle For Less

KOK aan HUIS

Nee, we zijn geen traiteurdienst. Maar we komen wel bij jou of op verplaatsing koken met dagverse producten. En ook dit aan heel betaalbare prijzen. En weet je, de wijnen die we erbij voorstellen zijn echt top!

Binnen deze formule zijn er tal van mogelijkheden:

  • voor een kleine groep vrienden of familie bij je thuis
  • je hebt een zaaltje en je zou daar graag een feestje laten doorgaan
  • een leuke barbecue
  • een babyborrel
  • een brunch
  • communiefeest
  • themabuffet
  • gewoon à la carte

Alles is mogelijk binnen uw budget. Samen zetten we ons een eerste keer aan tafel en zo kunnen we luisteren naar wat jou wensen, jou verlangens en ‘goestingetjes’ zijn. Vandaar vertrekken we en maken we een voorstel op, zeg maar een eerste offerte. Samen bekijken en verfijnen we deze totdat de aangeboden formule echt bij je past. Geen vaste schotels dus of vooraf samengestelde menu’s, maar jouw idee in jouw bord door ons gerealiseerd.

Charge Forward

TABLE D’HÔTES

Maandelijks, op ZATERDAGavond organiseren we ook voor de vriendengroep van ‘Club Colette’ een aantal maal ‘ Tables d’Hôtes’. Met een twaalftal  mensen gezellig rond de tafel aanschuiven. Een aperitief, voorgerecht, hoofdgerecht, twee glazen wijn … dat alles voor de betaalbare som van € 28 tot € 30 pp (hangt van de seizoensingrediënten af). 

RESERVEREN STEEDS TOT DE DONDERDAGAVOND VOOR DE TABLE D’HOTES

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN DE MENU?

DAT DOE JE HIER!

VRIJDAG 8 SEPTEMBER

  • APERO
  • GAZPAHO
  • TOMAAT GARNAAL  of  TARTARE VAN BELGISCH BLAUW MET FRIETJES
  • AARDBEISORBET

VRIJDAG 15 SEPTEMBER

  • APERO
  • SURPRISE VAN MELOEN
  • WIT UIT DE NOORDZEE MET SPEKJES, CHAMPIGNONS EN SPINAZIEPUREE
  • AARBEIENSOEPJE MET MUNT

ZATERDAG 23 SEPTEMBER

  • APERO
  • BOUILLABAISE VAN DE CHEF
  • REUZEBROCHETTE AU BEARNAISE
  • CREME BRULEE

ZATERDAG 30 SEPTEMBER ‘STREET FOOD FESTIVAL’

  • DISHES TO SHARE
  • KAI WON TON SOEP
  • BURGER VAN DE CHEF
  • APHELSTRÜDEL

VRIJDAG 6 OKTOBER ‘GOES EASTERN’

  • APERO
  • SCAMPI OP OOSTERSE WIJZE
  • OOSTERSE KIP MET SINAASAPPELSAUS, RIJST MET ZOETE PEPER EN ROZIJNEN
  • INDONESISCHE PANA COTA

ZATERDAG 14 OKTOBER ‘FRUITS DE MER’

(PRIJS AFHANKELIJK VAN DE VISDAGPRIJS)

1/2 KREEFT, 1/2 KRAB, SCHEERMES, DIVERSE SOORTEN OESTERS, ROZE GARNALEN, WULLOCKS, CLAMS, COQUILLES, langoustines ….

 ———————————

Na de herfstvakantie start ons wildseizoen!