Tire-Bouchon

Over ons
Contact

Weet wat je schenkt

Onze wijnen kopen we bij familiale bedrijven

Wijn van wijnboeren bij een breed publiek (op zoek naar eerlijke en smaakvolle producten), dat is onze missie.  Vandaar dat we graag exclusief samenwerken met familiale bedrijven. Zeg maar dat ze na al die jaren vrienden werden.

Onze wijnen komen van bedrijven waar het productieproces nog volledig in eigen handen is. Dit van de aanplanting tot de productie van de wijn en het bottelen in de fles.

We doen dit steeds met het oog op kwaliteit, zonder te overdrijven in onze winstmarges. Zo kunnen we excellente wijnen aan betaalbare prijzen aanbieden.

Om onze wijnen beter te leren kennen kan je naar onze ‘Ontkurkte Dagen’ of wijndegustaties komen. Deze laatste organiseren we ook, indien gewenst, bij u thuis!

Ook advies over wijnen en wijnreizen naar de wijnbouwers waar we mee samenwerken behoort tot de mogelijkheden.

Daarnaast zijn we ook ‘Kok aan huis’. Catering op uw maat, naar uw wensen en in uw omgeving. Maar één zaak staat steeds voorop: dagverse producten en natuurlijk uw selectie uit ons aanbod aan wijnen.

Om beiden ultiem te laten samenvloeien organiseren we ook ‘Tables d’Hôtes’, net zoals het in de vorige eeuw ontstond in Frankrijk. Een leuke maaltijd met goede wijnen, genoten rond één tafel met steeds wisselende mensen. 

verademing?

Wijn is de bloem in het knoopsgat van de beschaving

Château La Dournie

Prieuré Saint-André

Domaine de Belle mare

Château de Marmorières

Domaine Saint-Cels

Château Montfin

Domaine Piquemal

Domaine Bertrand Berger

Domaine La bouysse

Domaine La Belle Pierre

Château du chatelard

Champagnes Thierry Houry

 

 

Get In Touch

Winkel

Brugsestraat 29       8020 Oostkamp

 

Maatschapelijke zetel

Gerard Davidstraat 35  8000 Brugge

info@tire-bouchon.be

BE-0837.319.143
BE63 8601 1349 2608